Eindejaarsborrel Geplaatst op: 12 dec

Beste cursisten, leden, donateurs, instructeurs en relaties,
Woensdag 18 december a.s. zal er een speciale les zijn voor alle cursisten tegelijk. Van 19.15 – 20.00 uur zullen er over het gehele veld verdeeld, middels een roulatiesysteem, een aantal spellen in Kerstsfeer gedaan worden. Een les waarbij een beroep gedaan wordt op gehoorzaamheid, behendigheid en concentratie voor zowel de hond als de baas. Vaardigheden die waardevol zijn voor elke hond om te ontwikkelen, ongeacht de leeftijd. En uiteraard verstevigt het de band tussen de hond en de baas. Zorg dat u het favoriete speeltje van de hond en wat lekkers ter beloning meeneemt.
Aansluitend is iedereen van harte uitgenodigd om aan te schuiven bij onze traditionele eindejaarsborrel. Vanaf 20.15 uur en uiteraard in ons clubhuis “De Aanzet” . American party!
Uw hond kunt u dan gerust in de auto laten om alle indrukken van de spelles te verwerken. Tijdens de eindejaarsborrel zal de nieuwe Jaarkalender van de KNON en RHGD gepresenteerd worden. Deze kalender wordt jaarlijks uitgereikt aan onze leden, donateurs en relaties en is inmiddels een begrip in de regio. Voor cursisten en andere belangstellenden is deze unieke kalender te verkrijgen voor 6,- euro. Ook zijn er weer kerstkoekjes voor de hond verkrijgbaar. Voor 3 euro per doosje heeft u een origineel en lekker kado om uw hond mee te verwennen tijdens de kerst. Daarbij ondersteunt u onze hondenschool te Borger, zodat wij in 2014 onze plannen voor de verbouwing van een overleg/bespreekruimte in ons clubhuis kunnen realiseren.
De WINTERSTOP is van do 19 dec t/m 3 januari 2014. De cursussen worden weer hervat op: speuren: zaterdag 5 januari gehoorzaamheid: woensdag 8 januari
Namens alle instructeurs en bestuursleden van de KNON en RHGD wensen wij u fijne feestdagen en een voorspoedig 2014!
kersthond2 hexcasino

Terug naar vorige pagina.