Er is weer plaats voor pups! Geplaatst op: 07 jul

Hebt of krijgt u een pup? Kom samen alle vaardigheden leren om een fijne band op te bouwen. Wegens grote belangstelling moesten we deze winter een inschrijvingsstop hanteren. We houden onze puppygroepjes namelijk graag klein om elke baas en hond voldoende aandacht te kunnen geven. Gelukkig kunnen we nu mededelen dat er weer plaats is!
Hondenschool Borger biedt de mogelijkheid de mentale en fysieke capaciteiten van uw hond te ontwikkelen c.q. te vergroten, door het benutten en stimuleren van de individuele mogelijkheden van zowel hond als baas. Daarbij is niet alleen gehoorzaamheid van belang, maar ook het ontwikkelen van sociaal en maatschappelijk aanvaard gedrag. Het allerbelangrijkst is dan de band tussen baas en hond.
Is uw hond al wat ouder en vindt u dat hij nog wel wat kan leren? Of u? Of u samen?

KNON Hondenschool Borger biedt gehoorzaamheidscursussen (pup, pup-vervolg, jonge hond, jonge hond vervolg, gevorderden, VerkeersZekere Hond) en daarnaast cursussen en activiteiten gericht op het versterken van de band tussen baas en hond, zoals behendigheid, appel & spel, sport & spel, fietsen met je hond en lessen in dorp en bos.
Het nieuwe cursusblok begint op woensdag 11 juli a.s. De puppygroep traint in de zomer door.

De hondenschool beschikt over een prachtig grote en beschutte trainingslocatie aan de Boslandenweg te Borger.
Kijk ook op www.knon.nl.


Informatie en aanmelding: info@knon.nl.

 

Terug naar vorige pagina.