Inbraak Geplaatst op: 16 mrt

Update Inbraak Diefstal Vandalisme
Inmiddels is duidelijk dat de schade nog groter is dan we dachten. Het hele clubgebouw zit namelijk onder de bluspoeder, dat je niet zomaar met een stofzuiger, een nat doekje en veger en blik kunt verwijderen. Er moet een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf aan te pas komen en dat gaat enorm in de papieren lopen.
En omdat bluspoeder een soort zout is dat vocht aantrekt en corrosie veroorzaakt, zullen al onze apparaten nu of op korte termijn moeten worden vervangen. Het gaat dan om twee koffiezetapparaten, een waterketel, een radio, de thermostaat, en binnen afzienbare tijd de koelkast, alsmede de vriezer en magnetron.
Daar komt dan nog bij de schade aan vijf hangsloten, het hekslot en het binnenslot van de voordeur.
HELP!!
Donderdagmorgen belde een attente cursist dat het hek van ons clubterrein openstond. Direct ernaartoe en de deur van het clubhuis bleek ook open te staan.
De club is het slachtoffer geworden van INBRAAK, DIEFSTAL en VANDALISME. Er zijn diverse sloten geforceerd, binnen is alles overhoop gehaald en uit frustratie omdat ze op een grotere buit hadden gehoopt, hebben de heren inbrekers gemeend de poederblusser te moeten leegspuiten in het hele clubhuis en de ketel te vernielen.
Het is één grote puinhoop, alles is wit en alles wat elektrisch is kunnen we wel weggooien.

Uiteraard hebben we aangifte gedaan bij de politie!
      
 

Terug naar vorige pagina.