KNON Hondenschool Borger heeft een ambassadeur! Geplaatst op: 26 aug

Met veel plezier stellen we u voor aan onze eigen echte ambassadeur: Dirk Jan Lekkerkerker.
Dirk Jan is al jaren een bekend gezicht in Borger en Drenthe.
Hij is ondernemerscoach, loopbaanadviseur en projectleider op het snijvlak ict/gps/smartphone. Verder weet hij alles van regiomarketing op toeristisch gebied. En hij is een echte netwerker, kent alles en iedereen.
Enthousiast, gepassioneerd, betrokken, behulpzaam en vol ideeën:
Zo is hij in zijn werk en zo kennen wij hem ook al jaren op de club waar hij traint met zijn Friese stabij Binke.
Wie kunnen we ons beter voorstellen als ambassadeur van KNON Hondenschool Borger?
Dirk Jan en Binke
Hieronder stelt hij zichzelf nog eens voor:
“En jij, Dirk Jan, wat kan jij voor de KNON betekenen?”
Die vraag stelde ik mij nadat men mij gepolst had of ik iets voor de vereniging wilde doen.
Nou, na enkele “rondjes met de hondjes” dacht ik aan iets van het vertegenwoordigen van de Hondenschool Borger naar buiten toe. Daarbij staat mij voor ogen dat als iemand in Borger en omgeving denkt om iets te doen wat betrekking of invloed heeft op honden, men eerst aan de KNON denkt. En eigenlijk denk ik ook dat iedereen in Borger en omgeving die een hond aanschaft minimaal één cursus bij de  KNON moet gaan volgen.
Concreet betekent dit dat ik de KNON vertegenwoordigd heb bij het afscheid van burgemeester Marco Out. In mijn dagelijkse doen en laten spreek ik nog wel eens mensen van de gemeente en provincie. Daar zal ik, waar zinvol, ook meedenken vanuit de KNON, uiteraard na overleg met het bestuur. Ook zal ik de KNON meer naar buiten brengen. Door bijvoorbeeld vaker foto’s van cursussen of andere activiteiten van de KNON op de facebookpagina te plaatsen. Ook zal ik nadenken of andere vormen van social media leuk en zinvol zijn om te gebruiken (ja, in die volgorde). Dan denk ik bijvoorbeeld aan een project / album aanmaken op de fotosite Flickr. Kan iedereen zijn eigen foto’s op aanvullen / aan het album toevoegen.
Maar ik denk dan ook aan een livestream van een gebeurtenis en dat uitzenden op de website.
Een andere activiteit waaraan ik denk is het opzetten van een soort hondennetwerk. Het clubgebouw De Aanzet zou daarvan de uitvalsbasis kunnen zijn. Denk dan aan een maandelijkse bijeenkomst van mensen met honden op bijvoorbeeld een vrijdagmiddag. Er worden dan activiteiten gedaan met baas en hond en daarna even een uurtje bijpraten in De Aanzet en het weekend kan beginnen. Een alternatief voor een netwerkborrel.
Tja, en hoe breng je KNON nog meer onder de aandacht? Heb je een idee? Laat het me even weten. Ik ben “die man met die hond”
Twitter: @DirkJanL
Facebook: DirkJanLekkerkerker
Google+: +DirkJanLekkerkerker
Dirk Jan

Terug naar vorige pagina.